Lavatanssi

Yleistietoa lavatanssikursseista

Ilmoittautumalla yhteen kursseistamme koko kaudeksi (kevät tai syksy), saat seuran jäsenyyden kalenterivuoden loppuun saakka. Jäsenet saavat saman kauden seuraavista koko kauden kursseista 20% alennuksen. Jäsenet voivat myös osallistua toisiin kursseihin edullisemmalla kertamaksulla. Kaikille kursseille voi osallistua myös ilman jäsenyyttä maksamalla ainoastaan kertamaksun. Osalla kursseista toimii parinvaihto ja osalla tanssitaan oman parin kanssa. Pyrimme huomioimaan paritasapainon myös kursseilla joilla on parinvaihto.

Viikko 34 (17-23.8.2020) on ilmainen tutustumisviikko jonka aikana voit tutustua ilman sitoumusta kaikkiin lavatanssikursseihin.

Kurssitasot

Jokaisella kurssilla harjoitellaan tanssilajille ominaista perustekniikkaa sekä vientiä ja seuraamista. Hyödyt kursseista eniten valitsemalla itsellesi sopivat tasot.

Alkeet (Perustaso)

Alkeissa tanssilajien opettelu aloitetaan perusteista. Ryhmä sopii heille jotka eivät ole koskaan tanssineet. Alkeissa on hyvä myös kerrata unohtuneita lajeja tai muuten hakea varmuutta omaan perustekniikkaan. Alkeiskurssia voi hyvin käydä useamman kauden ajan. Koskaan ei ole liian oppinut alkeisiin. Keväällä ja syksyllä alkeissa on eri tanssilajit.

Alkeisjatko (Keskitaso)

Alkeisjatkoryhmään voit tulla kun tunnet jo hallitsevasi yleisimpien tanssilajien alkeet. Eli osaat tanssia perusaskeleella, pysyt rytmissä ja osaat viedä tai seurata peruskuvioita. Alkeisjatkoryhmässä haetaan lisää varmuutta perustanssiin ja saadaan valikoimaan lisää kuvioita ja lajeja. Perustekniikkaan kiinnitetään lisää huomiota ja pyritään hiomaan sitä paremmaksi. Musiikin tulkintaa aletaan ottamaan mukaan harjoitteluun.

Jatko (Haastava)

Jatkoryhmään voit osallistua silloin kun perustanssisi sujuu. Jatkotasolla perusrytmiä muunnellaan ja opetellaan haastavampia kuvioita. Siksi viemiseen että seuraamiseen tulee lisää haasteita. Musiikin tulkinta on yhä vahvemmin mukana. Jatkotasolla kerrataan myös perustekniikkaa.

Lavatanssikurssit syksyllä 2020

Ladattavat viikko-ohjelmat

Tulevat harjoitukset

Tulevat tanssit

Kaikki lavatanssitapahtumat

Yleisiä turvallisuusohjeita koronaepidemiaan liittyen

Tule tunneille vain kun olet terveenä. Flunssaoireet ovat este kurssille osallistumiselle.

Pese kädet aina ennen tuntien alkua ja tuntien jälkeen. Käytä lisäksi salilta löytyvää käsidesiä tai ota mukaan oma käsidesipullo.

Noudata turvavälejä.

Jokainen osallistuu tunneille omalla vastuullaan.

Muista 14 vuorokauden omaehtoinen karanteeni jos saavut ulkomaanmatkalta. Seuraa viranomaisten ohjeistusta.

Seuraamme SUSELin suosituksia.