Rollingin Tanssilinja 040-5890087
Rolling salit: Varastokatu 7 II-krs. 65100 Vaasa (kartta)

Koronavirus (COVID-19)

Valtioneuvoston 12.3.2020 antaman ohjeistuksen seurauksena sekä Suomen Tanssiurheiluliitto että Suomen Seuratanssiliitto kehottavat seuroja ohjeistamaan omia harrastajiaan välttämään ei- välttämätöntä kontaktointia ja harrastetoimintaa suojellaksemme riskiryhmiä. Erityisesti harrasteryhmät, joissa tanssitaan välittömässä lähikontaktissa, tulee perua vähintään kahden viikon ajaksi.
Tanssiurheiluseura Rollingin johtokunta on käsitellyt asia ja olemme tehneet päätöksen noudattaa yllämainittuja suosituksia ja perumme kaikki ohjatut ryhmät toistaiseksi. Korvaavista kerroista ilmoitamme myöhemmin, kun tauon pituus selviää. Vapaaharjoitusvuorot ovat kuitenkin tanssijoiden käytössä oman harkinnan mukaan.
Pahoittelemme tätä katkosta harrastustoimintaan, mutta haluamme olla omalta osaltamme estämässä taudin leviämistä.

Latino Show ryhmän info 14.3

  Kuva isompana.
  Ilmoittaudu mukaan!

Fysiikkaleiri

Kaksipäiväinen fysiikkaleiritapahtuma, joka on suunnattu juuri tanssijoille uusitaan 23.-24.5. La klo 15.30-20.00 Merenkurkulla ja su klo 10-15 Rollingin sali 2. Fysiikkaleirille on tervetulleita syksyn osallistujien lisäksi myös uudet osallistujat sekä Rollingista että muista tanssiseuroista.
Testin tekee Henna Syväoja ja hän opastaa myös kuntoharjoituksissa. Hän on koulutukseltaan Liikuntatieteiden maisteri. Tanssijoiden kanssa hän on tehnyt fysiikkavalmennusta jo opintojen ohessa ja vuodesta 2017 hän on toiminut maajoukkueen fysiikkavalmentajana sekä Suomen Tanssiurheiluliiton kouluttajana vuodesta 2018. Hän kertoo, että suurena intohimona tanssin lisäksi onkin kehon toiminta ja sen ominaisuuksien kehittäminen tanssisuoritusta tukevaksi.
Hinta käsittäen molemmat päivät yhteensä n. 9 h Rollingin jäsenille 40 € ja muille 80 €. Ilmoittautuminen joko member arealle tai Arille ari.hinttu@gmail.com