Logdans

Ladda ner terminsschemat

Avaa tästä tarkemmat tiedot syksyn 2024 lavatanssikurssien lajeista (Päivitetään myöhemmin)

Lavatanssikurssit syksyllä 2024

Lavatanssileirit syksyllä 2024

Nivåerna

Rolling erbjuder logdanskurser på olika nivåer och ger alla en möjlighet att förbättra sina danskunskaper enligt den egna nivån. På varje kurs tränar vi på grundtekniken i varje dans och att föra och följa.

Nybörjarnivå

På nybörjarnivån lär vi oss grunderna i de olika danserna. Gruppen passar för den som aldrig tidigare har dansat. Nybörjarnivån passar också den som vill repetera vissa danser som man glömt eller bara annars vill bli säkrare på grundtekniken. Nybörjarkursen kan man återkomma till under flera terminer.

Mellannivå (fortsättning på grunderna)

Kom till mellannivån, då du känner att du redan behärskar grunderna i de allra vanligaste logdanserna. Det betyder att du kan grundstegen, håller rytmen och kan föra eller följa i de grundläggande turerna. På mellannivån tränar vi på att bli säkrare på grunderna och utöka med flera turer och danser. Vi filar på grundtekniken och tolkningen av musiken kommer med som en del av träningen.

Avancerad nivå

Jatkoryhmään voit osallistua silloin kun perustanssisi sujuu hyvin. Jatkotasolla opetellaan haastavampia kuvioita. Siksi viemiseen ja seuraamiseen tulee lisää haasteita. Musiikin tulkinta on yhä vahvemmin mukana harjoittelussa.

Pris och tilläggsuppgifter

Föreningens medlemsavgift kan du betala skilt eller i samband med att du anmäler dig till en logdanskurs. Medlemskapet gäller till kalenderårets slut. Är du medlem får du 20 % rabatt på de följande under terminen kommande kurserna, som du deltar i. Som medlem kan du också delta i andra danskurser och betala ett förmånligare pris per gång. Du kan även delta i alla logdanskurser utan medlemskap genom att endast betala avgiften per gång.

Kaikilla kursseilla on vapaaehtoinen parinvaihto. Halutessasi voit tanssia oman parisi kanssa.

Häätanssikurssit

Järjestämme räätälöityjä häätanssikursseja pareille ja pienryhmille. Lisätietoja: hannu.haavisto@rolling.fi

sv_SESvenska