Rolling & myClub

Rolling on siirtynyt käyttämään myClub ohjelmistoa varsinkin kursseille ja harjoituksiin ilmoittauduttaessa sekä harjoitusryhmiin ja tapahtumiin liittyvään kommunikaatioon. Uskomme tämän mahdollistavan sujuvan kommunikaation jäsenistöllemme ja antavan tarvittavat työkalut ohjaajillemme harjoitusten koordinointiin. myClub-ohjelmaa voi käyttää niin erityisellä kännykkäsovelluksella kuin myClub-nettisivustojenkin kautta.

Jos sinulla on jo tunnus MyClubiin, voit kirjautua Rollingin MyClub järjestelmään täältä. Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia, niin lue lisää ohjeita tästä alta.

myClub kirjautumisohjeet

1. Uusi myClub-käyttäjä?

myClub ID on jokaisen käyttäjän oma henkilökohtainen käyttäjätili (sähköposti + salasana), jolla kirjaudutaan myClub-palveluun. myClub ID:n avulla voit hallinnoida keskitetysti kaikkia jäsentilejäsi eri urheiluseurojen palveluissa yhdellä tunnuksella. myClub ID mahdollistaa myös sen, että esimerkiksi lapsen isä ja äiti voivat hallinnoida lapsensa jäsentiliä yhdessä omilla myClub ID -tileillään.

Miten myClub ID -luodaan?

Yleisesti myClub ID luodaan samalla kun ilmoittaudut seuran avoimeen tapahtuman tai rekisteröidyt seuran myClub-jäsenpalveluun. Rekisteröityminen tai ilmoittautuminen tapahtuu vaiheittain siten, että 1. vaiheessa luodaan oma henkilökohtainen myClub ID ja 2. vaiheessa syötetään seuran toimintaan osallistuvan henkilön tiedot (omat tai lapsen).

Voit myös luoda myClub ID itsellesi https://id.myclub.fi sivulla klikkaamalla linkkiä ’ Luo myClub ID’. myClub ID:n luominen itselle etukäteen nopeuttaa mm. ilmoittautumista uuden seuran tapahtumaan. Tällöin myClub ID:n luontivaihe jää kokonaan pois tapahtumailmoittautumisen yhteydessä.

myClub ID luodaan vain kerran ja samalla myClub ID:llä voidaan ilmoittautua kaikkien seurojen toimintaan, jotka käyttävät myClub-palvelua.

Ohjaajille luomme hallinnoinin mahdollistavan roolin palveluun, jolla he pystyvät luomaan tapahtumia ja näkemään ilmoittautumiset harjoituksiin ja kursseille. Samalla he pystyvät seuraamaan omien ryhmiensä osalta kuhunkin harjoitukseen ja tapahtumaan osallistuneita sekä lähettämään heille viestejä.

Kaikki myClub käyttäjät voivat itse määritellä ja hallinoida omien tietojensa näkyvyyttä muille käyttäjille niin seuran sisällä kuin ulkopuolellakin.

Lisää ohjeita, neuvoja ja vinkkejä myClub järjestelmän ylläpitäjän sivujen kautta: https://help.myclub.fi/ tai kysymällä omilta Rollingin ohjaajilta

myClub tukihenkilöiltä ja seuran pääkäyttäjiä, joilla on hallinnointioikeus palveluun ovat:

  • Petri Välisuo (sihteeri)
  • Vesa Karhunen (puheenjohtaja)
  • Ari Hinttu (rahastonhoitaja)
  • Mikko Juusola
  • Hannu Haavisto (lavatanssijaosvastaava)
fiSuomi