Muut tanssit ja ryhmät

ZUMBA Kesän 2021 paluumuuttaja jatkaa syksyllä!

Antaudu Zumban vietäväksi ja anna kunnon kohota.
Zumba on aerobicinen fitness-ohjelma, jonka musiikki perustuu pääosin latinalaistansseihin. Zumban tanssiaskeleet perustuvat erilaisiin tanssimuotoihin, joita ovat muun muassa merengue, cumbia, reggaeton, salsa, hip hop, rumba, mambo, calypso ja salsaton ja flamenco.

Ohjaajana kokenut ja energinen Martha Zamora! Martha tekee nyt paluun Rollingin saleille pitkän tauon jälkeen. Latinalaiset rytmit on Marthalla veressä ja hänen tuntinsa ovat olleet erittäin suosittuja.

ILMOITTAUDU allaolevan taulukon linkeista ”Zumba” sieltä löydät myös muut lisätiedot. Seuraa myclubin ohjeita tai ota yhteyttä vaikka puhelimitse.

Muksutanssi

Muksutanssi on lapsille suunnattu tanssillinen kurssi, jolla pidetään hauskaa ja nautitaan liikkumisesta ja musiikin tulkinnasta. Kurssilla opetellaan itseilmaisua ja musiikin tulkintaa, liikutaan ja harjoitellaan kehon hallintaa, nautitaan musiikista ja annetaan rytmien viedä.

Pyrimme leikien avulla tutustumaan eri liikkeisiin ja kehonkieleen joita sitten eri tansseissakin käytetään. Ryhmässä tanssivat niin pojat kuin tytötkin ja hauskaa on kaikilla.

Ohjaajana toimii seuramme oma ohjaaja Hanna Paavola, jolla on jo 20 vuoden kokemus lasten tanssillisten ryhmien vetäjänä. Hannan tunneilla lapset viihtyvät. Syksyn alakouluikäisten kurssilla paikalla on myös ruotsia äidinkielenään puuva apuohjaaja.

Breakdance

Breakdance on ”old school” hiphopin tanssityyli, jota voi kuka tahansa harrastaa missä vain eikä musiikiksikaan vaadita rumpuja enempää breikkareiden päästäkseen vauhtiin. Breakdance on erittäin monikulttuurinen tanssi ja tunnettu ympäri maailmaa. Tanssin luonteeseen kuuluu hyvä mieli ja positiivinen vibe eli harjoituksissa kaikki kannustavat kaveria ja ryhmä henki kehittyy joka tunnilla. Tunneilllani lapset oppivat hahmottamaan musiikin rumpujen niin sanotun ”base” linjan, joka on breikkareiden niin sanottu valtatie. Yhteistyö, hyvä fiilis ja paljon energiaa. Tunneilla oppilaat oppivat tukemaan ja kannustamaan toisiaan hyvässä hengessä. Itse olen aina pitänyt tanssista ja jo pikku lapsena, kun kuulin Michael Jacksonin musiikkia ja tanssia, halusin oppi saman ja enemmän. Breakdance sopii niin tytöille kuin pojille ja on naisten keskuudessa suuressa nousussa. Nykyään päällään pyörii yhä useammat nuoret tytöt ja pojat ja Olympialajina breakdance kasvattaa suosiotaan myös suomessa. Tervetuloa kokeilemaan!

Freestyle Syksyn 2021 UUTUUS

Street tanssia jossa yhdistyy monen eri tanssin liikkeet ja tapa tulkita musiikkia. Freestyle tanssiin yhdistyy paljon HipHop tannsien variaatioita ja mahdollisesti jopa arobaattisiakin liikkeitä. Mukana on myös Michael Jacksonin tunnetuksi tekemiä tanssiliikkeita ja liikekieltä pop/lokc tekniikkaa ja funkiakin. Tanssia laajalla liikeskaalalla, yksilönä ryhmässä tanssimista.
Tunnetusti yksilölähtöistä tanssin opetusta kunkin tanssijan omia kykyjä kehittäen.


Bailatino (Tauolla syksyn 2021)

”Bailatino® on tanssillinen liikuntamuoto, jonka perusajatuksena on tuoda ihmiset lähemmäksi latinalaista musiikkia ja latinalaista tanssia sekä latinalaiskulttuuria. Bailatinossa ei vaadita tanssitekniikan osaamista, vaan tärkeämpää on luoda ilmapiiri, jossa liikkuja nauttii oman vartalonsa käytöstä omien resurssiensa mukaan sekä kokee oppimisen että onnistumisen riemua. Bailatino on koreografinen tanssitunti, syketasot vaihtelevat paljonkin ryhmän taidon mukaan. Bailatinotunnin aikana nautitaan musiikista ja pidetään hauskaa yhdessä muun ryhmän kanssa. Kunto ja tanssitaito kohoaa melkein huomaamatta. Ikä, sukupuoli, koko tai taitotaso ei ole koskaan esteenä tunneille osallistumiseen. Bailatinotunneilla tanssittavia tansseja on mm. samba, cha cha, rumba, jive, son, merenque, salsa, reggaeton, paso doble, valssi, tango, quickstep, foxtrot, charleston, disco ja bachata.

Bailatino-ryhmien määrä vaihtelee osallistujamäärien mukaan mutta ryhmät harjoittelevat viikottain. Ohjaajana toimii seuran oma kokenut ohjaaja.

Solo Lattarit UUTUUS Syksy 2021

Tule ja päästä sisäinen latinosi vapaaksi. Solo Lattari harjoituksissa treenataan yksilöllisesti lattaritanssien tahtiin. Aiempaa kokemusta ei tarvita, joten kynnys aloittamiseen on pidetty matalalla. Voit tulla yksin tai kaverin kanssa tai vaikka porukalla. Tansseissa keskitytään samban, cha-cha:n, rumban ja jiven rytmeihin ja tekniikkaan. Ryhmä ei ole tekniikkapainotteinen, vaan sopii hyvin kuntoiluun ja vain tanssista nauttimiseen. Erillisiä tekniikkatunteja voidaan pitää kysynnän mukaan. Ohjaajana kokenut ja menestynyt tanssijamme Jani Neulaniemi.

Kehonhuolto

Lempeää ja tehokasta treeniä ilman sykkeen nostatusta. Vartalon hallintaa lisäävää lihaskuntotreeniä yhdistettynä liikeratoja avaaviin venyttelyihin. Tunnit sopivat kaikentasoisille liikkujille, kaikista tehtävistä liikkeistä voidaan varioida tarpeen mukaa kevyempiä tai haastavimpia. Kehonhuolto sopii niin tanssijoille oheistreeniksi kuin istumatyötä tekevälle niska tai muita jumeja avaavaksi treeniksi.

Bailadoras (tauolla)

Rollingin tavoitteellinen showtanssiryhmä, josta kerromme myöhemmin lisää…