Andra dansstilar och grupper

Zumba

Antaudu zumban vietäväksi ja anna kunnon sekä mielen kohota! Zumba on aerobicinen fitness-ohjelma, jonka musiikki perustuu pääosin latinalaistansseihin. Zumban tanssiaskeleet perustuvat erilaisiin tanssimuotoihin, joita ovat muun muassa merengue, cumbia, reggaeton, salsa, hip hop, rumba, mambo, calypso ja salsaton ja flamenco. Aiempaa tanssitaustaa ei tarvita – jokainen saa tanssia ja liikkua omalla tyylillään. Pääasia on hauskanpito!

Saat valita kahdesta kurssista itsellesi sopivan – tai vaikka molemmat. Zumba Fitness on temmoltaan nopeampaa kuin Zumba Gold. Ohjaajina kaksi kokenutta ja energistä ohjaajaa Johanna Holmäng-Jaskari ja Martha Zamore.

Ilmoittaudu:

Knattedans

Knattedansen riktar sig till barn som vill ha roligt och röra på sig. Dansstunden uppmärksammar barnen på hur man t.ex. kan tolka musiken. På kursen får barnen lära sig att uttrycka sig med hjälp av musik och rytm, samt använda sin fantasi, röra på sig och träna kroppskontroll.

Leikkien avulla pyritään tutustumaan eri liikkeisiin ja kehonkieleen, joita sitten eri tansseissakin käytetään. Ryhmässä tanssivat niin pojat kuin tytötkin ja hauskaa on kaikilla.

Ohjaajana toimii Hanna Paavola, jolla on jo 20 vuoden kokemus lasten tanssillisten ryhmien vetäjänä. Hannan tunneilla lapset viihtyvät.

Ilmoittaudu

Breakdance

Breakdance on ”old school” hiphopin tanssityyli, jota voi kuka tahansa harrastaa missä vain eikä musiikiksikaan vaadita rumpuja enempää breikkareiden päästäkseen vauhtiin. Breakdance on erittäin monikulttuurinen tanssi ja tunnettu ympäri maailmaa. Tanssin luonteeseen kuuluu hyvä mieli ja positiivinen vibe eli harjoituksissa kaikki kannustavat kaveria ja ryhmä henki kehittyy joka tunnilla. Tunneilla lapset oppivat hahmottamaan musiikin rumpujen niin sanotun ”base” linjan, joka on breikkareiden niin sanottu valtatie. Yhteistyö, hyvä fiilis ja paljon energiaa. Tunneilla oppilaat oppivat tukemaan ja kannustamaan toisiaan hyvässä hengessä. Itse olen aina pitänyt tanssista ja jo pikku lapsena, kun kuulin Michael Jacksonin musiikkia ja tanssia, halusin oppia saman ja enemmän. Breakdance sopii niin tytöille kuin pojille ja on naisten keskuudessa suuressa nousussa. Nykyään päällään pyörii yhä useammat nuoret tytöt ja pojat, ja Olympialajina breakdance kasvattaa suosiotaan myös Suomessa.

Ohjaajana toimii intohimoinen ja menestynyt breikkaaja Figo Bajac. Breakdancen starttikurssi on suunnattu vasta-alkajille sekä jatkokurssi breikin alkeet jo omaaville. Ikärajaa ei ole kummassakaan. Tervetuloa kokeilemaan!

Figo Bacaj/ Rolling

Ilmoittaudu:

Soololattarit

Tule ja päästä sisäinen latinosi vapaaksi! Soololattari- harjoituksissa treenataan yksilöllisesti lattaritanssien tahtiin. Aiempaa kokemusta ei tarvita, joten kynnys aloittamiseen on pidetty matalalla. Voit tulla yksin tai kaverin kanssa tai vaikka porukalla. Tansseissa keskitytään samban, cha-cha:n, rumban, jiven, salsan sekä pasodoblen rytmeihin ja tekniikkaan. Ryhmä ei ole tekniikkapainotteinen, vaan sopii hyvin kuntoiluun ja vain tanssista ja musiikista nauttimiseen. Tekniikasta kiinnostuneille järjestetään erillinen lattaritanssien tekniikkatunti.

Ohjaajana kokenut ja menestynyt tanssijamme ja Tanssiurheiluliiton kouluttama ja sertifioima tanssinopettaja Jani Neulaniemi.

Ilmoittaudu:

Mama & Baby Dance Mix

Mama & Baby Dance Mix -tunnilla viihtyvät sekä äidit että lapset! Syksyn uutuuskurssi on suunnattu sekä odottaville äideille että pienten lasten äideille / vanhemmille lapsineen (alle 3 v). Useimmat lapset rakastavat luonnostaan tanssimista ja he alkavat jo varhain hytkyä musiikin tahtiin musiikkia kuullessaan. Musiikki laittaa lapsen kehon liikkumaan ikäänkuin itsestään. Tanssiharrastus edesauttaa pienen lapsen motoristen taitojen kehittymistä, kuten esimerkiksi liikkumistaitoja, rytmitajua, tasapainoa ja koordinaatiokykyä. Näillä tunneilla tanssitaan lähinnä latinalaistansseja sekä hip hoppia, yksinkertaisilla ja helpoilla koreografioilla. Tanssia voi joko vauva sylissä tai isommat lapset omatoimisesti. Äidin ja lapsen yhdessä oleminen, musiikista ja tanssimisesta nauttiminen on tunnilla tärkeintä. Tutustuta lapsesi siis jo pienestä tanssin ja musiikin maailmaan. Tämä tunti on aikuisen ja lapsen yhteinen tanssihetki. Ohjaajana toimii Mira Panu.

Ilmoittaudu:

Bailatino (Tauolla)

Bailatino® är en dansinspirerad motionsform, där grundtanken är att föra människorna närmare den latinamerikanska musiken, dansen och kulturen. I bailatino krävs inte dansteknik, utan viktigare är att skapa en atmosfär, där motionären njuter av sina egna kroppsrörelser enligt egen förmåga, samt känner glädje av att ha lyckats och lärt sig. Bailatinon är en danslektion med koreografi och pulsnivån varierar beroende på gruppens nivå. Vi njuter av musiken och har roligt tillsammans. Konditionen och dansfärdigheten förbättras nästan obemärkt. Ålder, kön, form, storlek eller färdighetsnivå är inte ett hinder för att delta i kursen. Vi dansar bl. a. samba, cha-cha, rumba, jive, son, merenque, salsa, reggaeton, paso doble, vals, tango, quickstep, foxtrot, charleston, disco och bachata.

Bailatino-ryhmien määrä vaihtelee osallistujamäärien mukaan mutta ryhmät harjoittelevat viikottain. Ohjaajana toimii seuran oma kokenut ohjaaja.

Träna upp din kropp (kehonhuolto) (har paus)

Lempeää ja tehokasta treeniä ilman sykkeen nostatusta. Vartalon hallintaa lisäävää lihaskuntotreeniä yhdistettynä liikeratoja avaaviin venyttelyihin. Tunnit sopivat kaikentasoisille liikkujille, kaikista tehtävistä liikkeistä voidaan varioida tarpeen mukaan kevyempiä tai haastavampia. Kehonhuolto sopii niin tanssijoille oheistreeniksi kuin istumatyötä tekevälle niska- tai muita jumeja avaavaksi treeniksi.

sv_SESvenska