Lavatanssi

Kurssitasot

Rollingilla toimivat, vaativuudeltaan eritasoiset harrastusryhmät, antavat kaikille mahdollisuuden taitotasoaan vastaavaan harjoitteluun. Jokaisella kurssilla harjoitellaan kullekin tanssilajille ominaista perustekniikkaa sekä vientiä ja seuraamista.

Alkeet (Perustaso)

Alkeissa tanssilajien opettelu aloitetaan perusteista. Ryhmä sopii heille jotka eivät ole koskaan tanssineet. Alkeissa on hyvä myös kerrata unohtuneita lajeja tai muuten hakea varmuutta omaan perustekniikkaan. Alkeiskurssia voi hyvin käydä useamman kauden ajan.

Alkeisjatko (Keskitaso)

Alkeisjatkoryhmään voit tulla kun osaat tanssia perusaskeleella, pysyt rytmissä ja osaat viedä tai seurata peruskuvioita. Alkeisjatkoryhmässä haetaan lisää varmuutta perustanssiin ja saadaan valikoimaan lisää lajeja ja kuvioita. Musiikin tulkintaa otetaan mukaan harjoitteluun.

Jatko (Haastava)

Jatkoryhmään voit osallistua silloin kun perustanssisi sujuu hyvin. Jatkotasolla opetellaan haastavampia kuvioita. Siksi viemiseen ja seuraamiseen tulee lisää haasteita. Musiikin tulkinta on yhä vahvemmin mukana harjoittelussa.

Lavatanssikurssit keväällä 2023

Ladattava kausiohjelma

Ladattava tiedosto sisältää tiedot kevään 2023 lavatanssikurssien lajeista (Päivitetty 6.12.2022)

Lavatanssin lyhytkurssit keväällä 2023

Lavatanssileirit keväällä 2023

Häätanssikurssit

Järjestämme räätälöityjä häätanssikursseja pareille ja pienryhmille. Lisätietoja: hannu.haavisto@rolling.fi

Hinnat ja lisätiedot

Seuran jäsenmaksun voit maksaa lavatanssikurssien ilmoittautumisen yhteydessä tai erikseen. Jäsenyys on voimassa kalenterivuoden loppuun saakka. Jäsenet saavat saman kauden seuraavista koko kauden kursseista 20% alennuksen. Jäsenet voivat myös osallistua kursseihin ja tapahtumiin edullisemmalla kertamaksulla. Koko kauden kestäville lavatanssikursseille voi osallistua myös ilman jäsenyyttä maksamalla ainoastaan kertamaksun.

Osalla kursseista toimii parinvaihto ja osalla tanssitaan oman parin kanssa. Pyrimme huomioimaan paritasapainon myös kursseilla joilla on parinvaihto.

Yleisiä turvallisuusohjeita koronaepidemiaan liittyen

Tule tunneille vain kun olet terveenä. Flunssaoireet ovat este kurssille osallistumiselle. Pese kädet aina ennen tuntien alkua ja tuntien jälkeen. Käytä lisäksi salilta löytyvää käsidesiä. Jokainen osallistuu tunneille omalla vastuullaan. Seuraa viranomaisten ohjeistusta.

fiSuomi