Lavatanssi

Seuran jäsenmaksun voit maksaa kätevästi lavatanssikurssien ilmoittautumisen yhteydessä tai erikseen seuran tilille. Jäsenyys on voimassa kalenterivuoden loppuun saakka. Jäsenet saavat saman kauden seuraavista koko kauden kursseista 20% alennuksen. Jäsenet voivat myös osallistua kursseihin ja tapahtumiin edullisemmalla kertamaksulla. Koko kauden kestäville lavatanssikursseille voi osallistua myös ilman jäsenyyttä maksamalla ainoastaan kertamaksun. Osalla kursseista toimii parinvaihto ja osalla tanssitaan oman parin kanssa. Pyrimme huomioimaan paritasapainon myös kursseilla joilla on parinvaihto.

Kurssitasot

Jokaisella kurssilla harjoitellaan tanssilajille ominaista perustekniikkaa sekä vientiä ja seuraamista. Hyödyt kursseista eniten valitsemalla itsellesi sopivat tasot.

Alkeet (Perustaso)

Alkeissa tanssilajien opettelu aloitetaan perusteista. Ryhmä sopii heille jotka eivät ole koskaan tanssineet. Alkeissa on hyvä myös kerrata unohtuneita lajeja tai muuten hakea varmuutta omaan perustekniikkaan. Alkeiskurssia voi hyvin käydä useamman kauden ajan. Koskaan ei ole liian oppinut alkeisiin.

Alkeisjatko (Keskitaso)

Alkeisjatkoryhmään voit tulla kun osaat tanssia perusaskeleella, pysyt rytmissä ja osaat viedä tai seurata peruskuvioita. Alkeisjatkoryhmässä haetaan lisää varmuutta perustanssiin ja saadaan valikoimaan lisää kuvioita ja lajeja. Perustekniikkaa hiotaan paremmaksi. Musiikin tulkintaa otetaan mukaan harjoitteluun.

Jatko (Haastava)

Jatkoryhmään voit osallistua silloin kun perustanssisi sujuu. Jatkotasolla opetellaan haastavampia kuvioita. Siksi viemiseen että seuraamiseen tulee lisää haasteita. Musiikin tulkinta on yhä vahvemmin mukana. Jatkotasolla kerrataan myös perustekniikkaa.

Lavatanssikurssit keväällä 2021

Ladattava viikko-ohjelma

Kevään 2021 kaikki lavatanssikurssit (päivitetty 9.4.2021)

Tulevat harjoitukset

Tulevat tanssit

Kaikki lavatanssitapahtumat

Yleisiä turvallisuusohjeita koronaepidemiaan liittyen

Tule tunneille vain kun olet terveenä. Flunssaoireet ovat este kurssille osallistumiselle. Pese kädet aina ennen tuntien alkua ja tuntien jälkeen. Käytä lisäksi salilta löytyvää käsidesiä tai ota mukaan oma käsidesipullo. Noudata turvavälejä. Jokainen osallistuu tunneille omalla vastuullaan. Seuraa viranomaisten ohjeistusta.